Új kozmetikai és szépségápolási kezelések az Allure-ben!

Kategória: Cutler Fitness By Allure, Wellness & Spa

Regenerálódj és töltődj fel energiával a kozmetikai kezeléseink által, ahol a különleges technikákkal és anyagokkal járulunk hozzá a teljes megújuláshoz. Kínálatunkban különböző hatású, időtartamú szépségápolási kezeléseink közül válogathatsz.

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka több mint 50 év bőrápolási szakértelemmel, mely minőségi bőrápolást kínáló, vezető szépségszalonokban érhető el. Szakértő kozmetikusaink individuális bőrápolási metódust kínálnak a bőröregedés első jeleitől kezdődően eredeti francia módszer szerint. L’ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ

A Maria Galland metódusban visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri akár csak a nagy francia divatházak kollekciói. Maria Galland a szépségápolás ínyenceit szólítja meg, azokat, akik a prémium minőséget, a látható eredményeket keresik, akik egy-egy kezeléstől a teljesség és a jóérzés igazi élményét várják. Merülj el teljesen a kellemes testi-lelki utazás során, amely táplálja és szépíti tested és szellemed is.

Kezeléseink csak előre egyeztetett időpontban érhetők el!

Szabad időpontokért érdeklődj a recepción!
+36 36 786 050