A Mi Allűrünk

A vágyunk az volt, hogy létrehozzunk valami különlegeset, az Allure egy új kategóriát jelentsen egészségmegőrzés iránt elkötelezettek számára. Azt akartuk, hogy vendégeink igényes környezetben, jó szakmai háttérrel, minőségi gépek segítségével sportolhassanak kortól és nemtől függetlenül, ezért is választottuk partnerünknek ebben a Cutlert.
Magyarország legjobb edzőtermét építettük meg, amit nem csak a minőségi géppark, egyedülálló belsőépítészeti megoldások emelnek erre a szintre, hanem a kapcsolódó szolgáltatások teljeskörűsége. Nem csak egy edzőterem született Egerben, hanem egy életmód-központ!
Mondhatjuk allűrnek, de mi csak a minőségben hiszünk. A Hoist, Atlantis, Eleiko, Hammer Strength, Precor Icarian, Intenza márkák palettájáról azokat a gépeket válogattuk össze, melyekről úgy gondoltuk, hogy segítségükkel a legjobb eredményt lehet elérni. De akár edzőgépek nélkül is sportolhatsz funkcionális vagy küzdősport edzéseinken.
Mindezekben segítséget nyújt az a profi szakmai stáb, amely számos országos, világ- és európa bajnoki címmel büszkélkedhet.
A pihenésre, regenerálódásra vágyók részére alakítottuk ki különleges látványvilágú wellness részlegünket, ahol egyedi panorámás rönkszauna, infraszauna, gőzkamra, Himalája sókamra és élményelemekkel, hidromasszázsokkal gazdagon felszerelt beltéri és kültéri termálmedencék várják a vendégeket.
Éttermünk a teljes nyitvatartási időben rendelkezésre áll, legyen szó egy edzés utáni turmixról, vagy egy ötfogásos vacsoráról.