A Mi Allűrünk

A vágyunk az volt, hogy létrehozzunk valami különlegeset, az Allure egy új kategóriát jelentsen egészségmegőrzés iránt elkötelezettek számára. Azt akartuk, hogy vendégeink igényes környezetben, jó szakmai háttérrel, minőségi gépek segítségével sportolhassanak. Mindezt kortól és nemtől függetlenül, ezért is választottuk partnerünknek ebben a Cutlert.
Magyarország legjobb edzőtermét építettük meg, amit nem csak a minőségi géppark, egyedülálló belsőépítészeti megoldások emelnek erre a szintre, hanem a kapcsolódó szolgáltatások teljeskörűsége. Nem csak egy edzőterem született Egerben, hanem egy életmód-központ!
Mondhatjuk allűrnek, de mi csak a minőségben hiszünk. A Hoist, Atlantis, Eleiko, Prime Fitness USA, Hammer Strength, Precor Icarian, Rogers, Intenza, Cybex, Gymleco, Newtech, BootyBuilder márkák palettájáról azokat a gépeket válogattuk össze az edzőteremben, melyekről úgy gondoltuk, hogy segítségükkel a legjobb eredményt lehet elérni edzőtermünkben. De akár edzőgépek nélkül is sportolhatsz funkcionális vagy küzdősport edzéseinken.
Mindezekben segítséget nyújt az a profi szakmai stáb, amely számos országos, világ- és európa bajnoki címmel büszkélkedhet. A pihenésre, regenerálódásra vágyók részére alakítottuk ki különleges látványvilágú wellness részlegünket. Vendégeinket egyedi panorámás rönkszauna jeges merülőmedencével, infraszauna, gőzkamra, Himalája sókamra és élményelemekkel, hidromasszázsokkal gazdagon felszerelt beltéri és kültéri termálmedencék várják. Kényeztető masszázsaink teszik még teljesebbé a regenerálódást és feltöltődést.
Éttermünk a hét minden napján rendelkezésre áll, legyen szó egy edzés utáni turmixról, vagy egy ötfogásos vacsoráról.