Élmények / Programok

Az Allure Healthy Hotel & Spa Eger város szélén található, az Eger-patak partján és a Bükk hegység kapujában, így elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas Egerben városnézésre és a környező természeti csodák felfedezésére is. Minden látnivaló könnyen, rövid időn belül elérhető szállodánkból.

Kerékpártúra Észak-Magyarország legszebb kerepár útvonalán

Tekerjétek végig Észak-Magyarország legszebb kerékpárútvonalát! Ez a meseszép kerékpárútvonal közvetlenül az Allure mellett helyezkedik el, így elég csak bringára pattanni és felfedezni a csodaszép tájat. A Bükkbe, a Felsőtárkány-i horgásztóhoz vagy akár Demjénig? Egyedül, a családdal vagy barátokkal? Nálunk lehetőség van minden korosztály számára kerékpárt bérelni!

Kerékpár bérlés: 3500 Ft/nap

Fedezd fel a Bükk és az erdő szépségeit lélegzetelállító kirándulások alkalmával

Magyarország legszebb, legváltozatosabb hegysége, a Bükk, mely az Allure Healthy Hotel & Spa-tól nagyon könnyen megközelíthető. Az élmények széles tárháza kínál kalandot és pihenést a régióban, legyen szó akár komolyabb gyalogtúráról, kerékpározásról. A hegység kitűnő turista infrastruktúrája és számos természeti szépsége rengeteg lehetőséget kínál az ide látogatóknak. Az egyedülállóan szép, számtalan túrázási lehetőséget kínáló Bükk-fennsík, a népszerű Szalajka-völgy, a romantikus Lillafüred, a látogatható barlangok, a számos jól karbantartott tanösvény, a kisvasutak mind az újabb élmények tárházát jelentik.