A Hotel

Allure komplexum

Az Allure komplexumot úgy komponáltuk meg, hogy egy 21. századi különleges élményközpont legyen. Otthona a kikapcsolódásnak, a megújulásnak, legyen szó aktív pihenésről, sportról, vagy valódi rekreációról. A hotel Eger város szélén található, az Eger-patak partján és a Bükk hegység kapujában. Elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas Egerben városnézésre és a környező természeti csodák felfedezésére is.
Az egri Allure az ország egyetlen olyan hotelje, ahol 19 nagyméretű lakosztály (60-75 m2) mellett, egy 1500 m2-es wellness&spa részleg és egy 2000 m2-es fitness komplexum áll a vendégek rendelkezésére. És ez azért is fontos, mert már tudjuk, hogy a mai rohanó világban az egészség megőrzése jelentősen felértékelődött.
Hiszünk abban, hogy Allure egy olyan sziget, ahol a sportolási lehetőségek, a wellness, a kulináris élvezetek és az exkluzív környezet együttesen szolgálják a vendégeink teljes kikapcsolódását.

Hotel natúr eleganciával

Büszkék vagyunk, hogy a komplexum dizájnjának a megálmodója Varró Zoltán Gold Key Awards díjas designer. A nevéhez olyan munkák fűződnek, mint az Aria Hotel Budapest, a Mystery Hotel Budapest vagy a Cascade Resort and Spa Demjénben.
A modern letisztult formák, a természetes anyagok, mint a kőburkolatok, a fa és a nád, mind együttesen a természet szépségét és nyugalmát sugározzák. A Ginkgo Biloba levele, ami a teljes design egyik meghatározó eleme, szinte minden térben megjelenik. A tervező számára ez a szimbólum a natúr elegancia megtestesítője. Az Allure-ben több helyen is felfedezhető a távolkeleti hangulat és filozófia.
Családbarát szálloda révén és lakosztályaink méretének köszönhetően szállodánk ideális családok vagy nagy baráti társaságok részére is.
Szállodánk állatbarát, így a házi kedvenceket is szívesen fogadjuk.

Allure Bistro

Az Allure Bistro, mely a szállodánkhoz tartozik, szeretettel vár mindenkit, hogy kozmopolita hangulatban igazi gasztronómiai élményt nyújtson. A hangulatos éttermünkben a zöld pálmaleveles tapéta a természetközeliséget idézi meg. Az érdekes farács motívum pedig egy kerti pergola hangulatát varázsolja elénk. Ezáltal vendégeink egy varázslatos atmoszférában tölthetik el idejüket.
A változatos á la carte étlapunkon olasz és nemzetközi ételek találhatók, melyek eredeti olasz alapanyagokból készülnek és különleges ízeket kínálnak vendégeinknek. Napközbeni ebédek vagy esti vacsorák alkalmával is szeretettel várunk mindenkit a hét minden napján.