Gőzkabin

A gőzkabin a török fürdők hangulatát és levegőjét nyújtja, segítve a stressz oldását, az izomlazítást, a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, bársonyossá és hidratálttá teszi bőrünket, megelőzi a cellulitisz kialakulását és fokozottan serkenti a méregtelenítést egyaránt.

A gőzfürdőzés segíthet megőrizni keringésünk egészségét és élénkíti a vérkeringést, különösen a végtagokban. Ez csökkentheti a vérnyomást, és ezáltal segít megőrizni a szív egészségét, ráadásul a bőrszövetek gyógyulásának is kedvez. Gőzfürdőzés közben egyes emberek szervezete olyan hormonokat termel, amelyek csökkentik a vérnyomást. Ezért is van, hogy ilyenkor nyugodtabbnak, ellazultabbnak érezzük magunkat.

Kinkek ajánlott a gőzfürdő? Egészséges felnőtteknek Ne használd a gőzfürdőt, ha lázas vagy, vagy valamilyen betegséged van. A gőzfürdő használata nem ajánlott azoknak sem, akiknek keringési problémájuk szívbetegségük, alacsony- vagy magas vérnyomásuk van, cukorbetegségben vagy epilepsziában szenvednek.

Mennyi időt érdemes a gőzfürdőben tölteni? 10-15 percet, 2-3 alkalommal, közöttük azonban fontos lehűlési szüneteket tartani.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Gőzkabin nyitva tartása a hét minden napján 10:00-21:45.

Megértésüket köszönjük!