Termálfürdő

Egyes vélekedések szerint a SPA a „sanus per aquam” rövidítése, amelynek jelentése: egészség a víz által, vagy inkább a vízből nyert egészség.
Manapság a SPA kifejezéssel egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket és kezeléseket illetjük.
Nyugodtan mondhatjuk: a SPA mára életmód lett.
Az Allure Wellness&Spa szolgáltatásai mind azt szolgálják, hogy vendégünk elfelejtse a mindennapi gondokat és
kényeztesse magát, töltődjön fel testileg és lelkileg.

Wellness&Spa részlegünk, mint 4 évszakos fürdő és wellness központ két beltéri (34-36 °C-os) és egy kültéri (36-37 °C-os) különböző hőfokú termálvizes élménymedencével várja az egri polgárokat és az Egerbe látogató turistákat. Medencéink bővelkednek a kikapcsolódást, regenerálódást segítő élményelemekben, mint a pezsgőágy, levegőbuzgárok, víz alatti hidromasszázs hátra, lábra, derékra. Termálmedencéink mellett keleties hangulatú baldachinos pihenőágyak teszik teljessé a relaxáció élményét. Kültéri élménymedencénk mellett található egy hatalmas panorámás napozóterasz is. Wellness&Spa részlegünk további különlegessége, hogy az első emeleten található, így vendégeink élvezhetik a panorámát.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a Termálfürdő élményelemeinek üzemelése a hét minden napján 10:00-22:00.

Éjszakai fürdőzés

Meghosszabbított nyitva tartásunk lehetővé teszi az éjszakai fürdőzést a csillagok alatt baráti társaságoknak és családoknak egyaránt. Vendégeink akár a medence partján is fogyaszthatják az Allure Bistro snack ételeit és alkoholos, alkoholmentes italait.

Ételrendelés minden nap 21:00-ig lehetséges.

A kínálat megújul évszakról évszakra, mint a természet is, de egy ugyanaz: a minőség, a csillagos ég és a titok… Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája.