Tudnivalók

Ha még nem jártál nálunk, ez a rövid összefoglaló hasznos lehet számodra.

Kényelmes edzőruha és tiszta sportcipő és törölköző (edzéshez és tusolás után) legyen a táskádban. Készülj bőséges folyadékkal is. Ha otthon felejtetted a törölköződet vagy a kulacsodat, a Healthy Café-ban tudsz bérelni törölközőt is illetve megvásárolhatod a szükséges sportitalodat is. Utcai cipővel nem használható a fitness terem. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, akkor hozz magaddal fürdőruhát, papucsot és törölközőt oda is.

A gépeket csak rendeltetésszerűen szabad használni edzettségi fokodnak megfelelő súllyal, ellenállással, hogy elkerüld a sérülést. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell egy gépet használni, kérd a teremedzők segítségét.

A gépeket higiéniai okokból használat előtt terítsd le a törölköződdel, szükség esetén pedig fertőtlenítsd az ehhez kikészített eszközökkel (fertőtlenítőszeres flakon, papírtörlő).

A Wellness&Spa részleget havi Club-tagságival korlátlanul tudod használni. Amennyiben nem rendelkezel havi Club-tagságival úgy külön térítés ellenében Napi Club-tagsági megváltásával tudod használni a Wellness&Spa részlegünket.

A Wellness&Spa részleg egész területén a fürdőruha viselése kötelező! A szaunákba papuccsal ne menj be, hagyd azt a szauna mellett kijelölt papucs parkolóban. A szaunákban kötelező a szaunalepedő vagy törölköző használata, míg a gőzkabinba bemehetsz papuccsal és ott törölközőt sem kell feltétlen magad alá teríteni.

Edzés után rövid időn belül érdemes fehérjében gazdag ételt vagy turmixot fogyasztani, ezt már sokszor hallhattátok. Ha nem készültél ilyennel, éttermünk vagy Healthy Café-nk a rendelkezésedre áll, akár egy finom turmix-al vagy bőséges salátával, de akár komolyabb fogásokkal is!