Tudnivalók

Ha még nem jártál nálunk, ez a rövid összefoglaló hasznos lehet számodra.

Amennyiben Wellness&Spa belépőd is van, a wellness pultban adunk egy szaunalepedőt szaunázáshoz. Amennyiben nem hoztatok az edzéshez törölközőt, tudtok bérelni a recepción.

Kényelmes edzőruha és tiszta sportcipő és törölköző (edzéshez és tusolás után) legyen a táskádban. Készülj bőséges folyadékkal is. Ha otthon felejtetted a kulacsod, a Healthy Café-ban megvásárolhatod az szükséges sportitalodat. Utcai cipővel nem használható a fitness terem. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, akkor hozz magaddal fürdőruhát és papucsot is.

A gépeket csak rendeltetésszerűen szabad használni edzettségi fokodnak megfelelő súllyal, ellenállással, hogy elkerüld a sérülést. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell egy gépet használni, kérd a teremedzők segítségét.

A gépeket higiéniai okokból használat előtt terítsd le a törölköződdel, szükség esetén pedig fertőtlenítsd az ehhez kikészített eszközökkel (fertőtlenítőszeres flakon, papírtörlő).

A Wellness&Spa részleget havi Club-tagságival korlátlanul tudod használni. Amennyiben nem rendelkezel havi Club-tagságival úgy külön térítés ellenében Napi Club-tagsági megváltásával tudod használni a Wellness&Spa részlegünket.

A Wellness&Spa részleg egész területén a fürdőruha viselése kötelező! A szaunákba papuccsal ne menj be, hagyd azt a szauna mellett kijelölt papucs parkolóban. A szaunákban kötelező a szaunalepedő, vagy törölköző használata, míg a gőzkabinba bemehetsz papuccsal és ott törölközőt sem kell feltétlen magad alá teríteni.

Edzés után, rövid időn belül érdemes fehérjében gazdag ételt, vagy turmixot fogyasztani, ezt már sokszor hallhattátok. Ha nem készültél ilyennel, éttermünk a rendelkezésedre áll, akár egy finom turmix-al, bőséges salátával, de akár komolyabb fogásokkal is!