Fitness terem

A Cutler Fitness by Allure Észak-Magyarország legnagyobb és legjobban felszerelt fitness és wellness komplexuma.

Az Allure fitness részlegén mindenki önmaga lehet. Azt sportolhat, és úgy, ahogyan csak szeretné.
Több mint 2000 m2-en, több mint 250 db modern, professzionális konditermi géppel várunk: kardiogépek, szabadsúlyos, lapsúlyos, gerinckímélő gépek, futópadok, kerékpárok, lépcsőző gépek, ellipszis trénerek.
Kardio gépeink egyedülálló nagy érintőképernyős, multimédiás kijelzővel rendelkeznek, amelyek segítségével élmény a kardiozás.
Eszközparkunkat úgy állítottuk össze, hogy minden gyártó gépsorozatának a legjobb elemeit, gépeit választottuk ki, így ezek segítségével minden izomcsoportra a leghatásosabb edzésmunkát tudjátok elvégezni nálunk, szakszerű segítséggel vagy anélkül, mindenki igénye szerint.
A nagy belmagasságnak köszönhetően a terem légtere óriási, ebben a tágas környezetben található gépeink segítenek, hogy akár egyedül akár párban vagy a barátokkal mozogni vágyó vendégeink nyugodtan, kényelmesen töltsék el itt idejüket.

Fitness termükhöz kapcsolódik egy funkcionális és küzdősport edzésekhez kiválóan felszerelt CrossFight terem Észak-Magyarországon egyedülállóan MMA ketreccel és egy 200 m2-es kültéri edzőterasz is, ahol a szabad levegőn van lehetőség edzeni kifejezetten kültérre tervezett különleges gépeinken.

Egyedülálló módon, mindennel felszerelt, külön 80 m2-es női fitness teremmel is várjuk azokat a hölgy vendégeinket, akik szeretnének a férfiaktól külön edzeni. Olyan mint egy kis edzőterem a nagy edzőtermen belül kifejezetten hölgyek részére. Továbbá Egerben egyedülállóan létrehoztunk egy hivatalos Booty Builder Zone-t, egy olyan területet, ami kifejezetten a fenékformálásra specializálódott.

A beltérben modern, nagy teljesítményű légkezelő rendszer gondoskodik arról, hogy mindig friss levegő legyen az edzőteremben és a maximális teljesítmény tudjátok nyújtani edzéseitek során.
A motiváló, jó zenéről pedig minden helységben csúcsminőségű Bose hangrendszer gondoskodik!
Emellett ingyenes parkolási lehetőség és ingyenes Wifi várja a hozzánk ellátogatókat.